L'acadèmic Juan Morote Sarrión nomenat Rector de l'Universitat Europea de Valéncia

Juan Morote Sarrión
11/05/2016

L'acadèmic de Número Juan Morote Sarrión ha segut nomenat nou rector de l'Universitat Europea de Valéncia, en substitució de l'anterior, José Enrique Fernández del Río.

El nou rector vol consolidar el model acadèmic d'esta universitat i reforçar l'oferta d'estudis en l'àrea de Ciències Sodials, intentant millorar també la conexió entre Universitat, àmbit empresarial y societat valenciana.

Perfil:

Juan Morote Sarrión ingressà en la RACV el 25 de febrer de 2015.

-Llicenciat en Dret per l'Universitat de Valéncia.
-Doctor en Dret per l'Universitat de Valéncia.
-Màster MBA EXECUTIVE per l'INEDE Business School
-Diploma Liderage per a la gestió pública per l'IESE (Universitat de Navarra).
-Diploma of Management Research per la Harvard University.
-Global Business. Leadership in a matrix. IESE Business School New York.
-Certificat IESE EXECUTIVE EDUCATION

Des de que acabà la carrera en el 92 ha compaginat el treball docent universitari en la seua vocació empresarial. Ha impartit docència relacionada en el món del Dret i la Gestió tant en l'Universitat Cardenal Herrera-CEU com en l'Universitat Catòlica de Valéncia, fins al curs present. Durant dotze anys ha segut Director Gerent de l'Universitat Catòlica de Valéncia i durant els deu últims, fins a 2014, Vicerrector d'esta.

Pertany a l'orgue d'administració de quatre companyies del sector servicis i una del sector textil.

Ha segut columnista semanal dels periòdics Valéncia Hui, Libertad Digital i ABC, durant els últims huit anys. Simultàneament, ha segut analista polític i econòmic de la Cadena Cope i Popular Televisión del Mediterráneo.

Ha dirigit diverses tesis doctorals i publicat numerosos artículs científics i una monografia titulada “El concepto de persona. Una aproximación interdisciplinar”.

En els últims dos anys ha centrat la seua investigació en la incidència de la globalisació, les claus del bon liderage i en l'importància del posicionament geogràfic industrial, matèries en les quals ha dictat conferències i impartit diversos seminaris.

També té l'Acreditació Seguritat NAT i ha segut Political Advisor del Tinent General Cap del Quarter General d'Alta Disponibilitat. Enquadrat en la cèlula de Special Bureau del lloc de comandament del HQ NRDC-ESP per a la implantació del concepte Comprehensive Approach of Opperations.

   
logo Real Acadèmia de Cultura Valenciana
(Fundada en 1915 per la Diputació Provincial de Valéncia. Inscrita en el Registre d'Acadèmies de l'Institut d'Espanya. Títul Real de 1991)
C/Avellanes, 26 - 46003 VALÉNCIA Tel. 96 391 69 65 email: info@racv.es