Apertura de Curs en La Llonja

Aspecte Saló Consolat de Mar (Llonja de la Seda) en l'Apertura de Curs 2019-2020
Data: 
02/10/2019

Este passat dimarts, 1 d'octubre, tingué lloc la protocolària Apertura de Curs de la Real Acadèmia de Cultura Valencianan (RACV), en el Saló del Consolat de Mar de La Llonja, el qual presentà un ple absolut, on es donaren cita acadèmics, autoritats, socis d'Amics de la RACV i membres del Patronat, alumnes de l'Escola Superior d'Estudis Valencians (ESEV) i públic en general.

Com és preceptiu, i després de les paraules de benvinguda del Decà de la RACV, José Luis Manglano de Mas, el Secretari de l'entitat, José Aparicio Pérez, donà llectura detallada de les activitats dutes a terme en l'eixercici anterior tant de manera institucional com per les diverses seccions que la componen. A més, també es feu un resum de les activitats d'Acadèmics i Agregats Colaboradors.

Seguidament fon el Vicedeca, José Fco. Ballester-Olmos i Anguís, l'encarregat en esta ocasió de pronunciar el discurs d'apertura, el qual tingué com a temàtica “FRAY BONIFACIO FERRER. CLAROSCUROS DE UNA VIDA Y UNA BIBLIA”, en el qual feu un repàs detallat a la vida i obra del germà de Sant Vicent Ferrer.

Clausurà l'acte el Decà, qui proclamà iniciat el curs acadèmic 2019-2020.