Els pares, en l'indignació al llímit, diuen ¡basta ya!

Mares contra el pancatalanisme
Data: 
11/03/2020
Arropats i acollits per la Real Acadèmia de Cultura Valenciana els pares es movilisen contra la catalanisació total que s'estén com una plaga infame i infecta per tots els àmbits educatius, culturals, socials i polítics valencians.
 
La seua indignació ha aplegat al llímit. Farts ya de la tergiversació de l'història, en mentires absurdes pero favorables per als inductors; en la substitució llingüística total de la llengua valenciana per la catalana de manera descarada i ridícula; en l'apropiació total de la cultura valenciana, lliteratura, art i ciència en tota desvergonya; en accions constants en pobles, ciutats, centres culturals, carrers i places, degudament arropats i subvencionats pels polítics al servici del catalanisme que han ocupat el poder.
 
El moviment està encapçalat per dònes, fermes en les seues conviccions i dispostes a tot. Llançant una cridada al poble valencià per a que s'unixquen a elles en la lluita que s'aveïna.
 
La Real Acadèmia, en el seu Decà al front, s'unix al moviment que necessàriament deu actuar de colp i repent en tota classe de centres educatius, on l'acció dels enemics del poble valencià, que pretenen la seua desaparició, és constant, abusiva i denigrant.
 

José Luis Manglano