La RACV i l'UPV oferixen el curs “Temes d'Història i Cultura Valencianes”

Rafael Romero Villafranca
Data: 
07/01/2020

El curs ha segut elaborat per l'acadèmic Dr. Romero Villafranca.

La Real Acadèmia de Cultura Valenciana comença l'any en bones perspectives d'expansió acadèmica, regal de Reis que ha elaborat l'acadèmic Dr. Romero Villafranca, catedràtic durant molts anys en l'Universitat Politècnica, on per mig d'un conveni de colaboració la Real Acadèmia ha organisat el curs “Temes d'Història i Cultura Valencianes” a càrrec dels Acadèmics Numeraris Drs. Sahuquillo Herráiz, Saragossa Adriaensens, López Verdejo, Aparicio Pérez, López Pellicer i el Prof. Ballester-Olmos.
 
La temàtica elegida ha segut variada, encara que donada l'orientació acadèmica de la Real Institució, sempre dirigida cap a la Cultura i l'Història del Poble Valencià. Temes: “La contribución de Jorge Juan en la determinación de la forma de la Tierra”, “Los primeros pobladores de las tierras Valencianas”, “Los recursos hidráulicos de la Comunidad Valenciana”, “La obra de Jorge Juan: repercusión y reconocimientos”, “La naranja valenciana a través de su historia”, “La Valencia mora y sus jardines”, “Reinas, virreinas y princesas en los Jardines del Real” i “El valenciano dentro del diasistema occitanorrománico”.
 
Convocat el Curs per l'Universitat Politècnica les places oferides es varen cobrir de colp i repent, lo que evidencia l'interés del Curs oferit per l'Universitat Politècnica de Valéncia.