Luis Garrido Jiménez nomenat Acadèmic Corresponent de la RACV

Luis Garrido Jiménez
Data: 
22/10/2019
La Junta General de la Real Acadèmia de Cultura Valenciana del passat 26 de setembre va acordar nomenar Acadèmic Corresponent per Chirivella a Luis Garrido Jiménez.
 
El nou acadèmic corresponent és professor de solfeig i teoria de la música, transposició i acompanyament. Ademés és professor superior de musicologia i professor superior de pedagogia musical.
 
Garrido és actualment Director de l'Escolanía de Ntra. Sra. dels Desamparats de Valéncia; Director de la Coral Catedralicia de Valéncia; Director de la Schola Gregoriana Laetentur; i Director de el “Consortium vocale i instrumentale Valentiae”.
 
En l'incorporació de Luis Garrido la presència de la cultura musical es veu enormement reforçada en el sí de la Real Acadèmia de Cultura Valenciana, i ve a sumar-se a l'ingent treball que desenrolla contínuament la Secció de Musicologia de la Real Institució, dirigida pel reconegut director i compositor valencià Salvador Chuliá Hernández.
 
Ademés de les seues actuacions en diversos escenaris del món, els treballs discogràfics, també ha impartit diverses conferències i escrit artículs en prensa i revistes sempre sobre el tema de la música.