La soprano valenciana Conchín Darijo oferix un recital de cant i arpa

Conchin Darijo
Data: 
15/05/2019

Recital líric de cant i arpa. Acompanyada per eminents intérprets la gran soprano valenciana i valencianista Conchín Darijo. Tot baix la direcció del compositor i Acadèmic Prof. Salvador Chuliá.

El recital líric de cant i arpa que presentem en esta ocasió organisat per la Real Acadèmia de Cultura Valenciana, dins del cicle de concerts de la Secció de Musicologia Juan Bautista Comes, és un cant carregat de pregàries i alabances substanciades per l'esperança que culmina en l'amor de la Pasqua.
 
Quan l'lIm. Sr. En Salvador Chuliá, director de la Secció de Musicologia, nos convocà per a preparar este proyecte, l'halo de l'identitat de la nostra centenària acadèmia es trobava present en el llegat intelectual i espiritual que ilustres musicòlecs i acadèmics han aportat a lo llarc d'esta centúria al corpus patrimonial de la nostra institució.
 
Hui presentem una selecció de diverses peces musicals entre les que trobarem prestigiades pàgines molt conegudes del repertori internacional junt a uns atres valiosos tesors de la música gestats en el sí de la Cultura Valenciana.
 
Més informació ací: PROGRAMA CONCERT